Hemstädning och hjälp med vardagliga sysslor

Hemstädning i områden Helsingfors, Sibbo och Borgå

Fma Elisabet Sundberg sköter hemstädning pålitligt och noggrant. Vi städar hem och fritidshus av alla storlekar och typer i Helsingfors, Sibbo och Borgå. Vi gör hemstädning även i skärgården.

Vi planerar städtjänsten tillsammans med kunden och tar hänsyn till kundens önskemål och behov. I vår service ingår grundstädning av hemmet som bland annat inkluderar dammtorkning, dammsugning och golvtorkning. Vi håller alla utrymmen i ditt hem rena, städade och bekväma. Vi kommer överens med kundenom omfattningen av städtjänsten och hur lägenheten ska städas. Förutom löpande avtal gör vi engångsstädning. Du kan till exempel be oss städa upp för fester.  Dessutom gör vi flyttstädningar. Du kan be oss separat om annan specialstädning. Kom ihåg att du kan få hushållsavdrag för städtjänster. 

Be om en offert

Hemservice hjälper till med vardagliga sysslor

Fma Elisabet Sundberg hjälper sina kunder med alla olika ärenden. Vi kan besöka en butik, apotek eller hjälpa till med ett läkarbesök. Vi kan följa med dej på en promenad. Vi hjälper även till med att sköta hemmet. Innehållet och varaktigheten av hemtjänsten avtalas med kunden, så kontakta oss och be oss om hjälp med vardagliga uppgifter.

Vi sköter lätt trädgårdsarbete

Under sommaren hjälper vi våra kunder med trädgårdsarbete. Vi klipper gräsmatta, vi tar hand om blomplanteringar, vi krattar löven och gör andra lätta trädgårdsarbeten. Om det känns tungt att göra trädgårdsarbete men annars klarar sej att bo hemma, så tveka inte att be oss om hjälp. Vi gör även trädgårdsarbete i fritidshus och i skärgården. 

Be om en offert